Özel Salihli Koleji Öğrencileri At Çiftliğinde

Özel Salihli Koleji 1. sınıf öğrencileri, sınıf öğretmenleri rehberliğinde 5 Eylül At Çiftliği’ne bir inceleme gezisi düzenlediler. Çevreyi tanıma, motivasyon ve hayvan sevgisini aşılamak amacıyla düzenlenen gezide öğrenciler, atları yakından görme fırsatı buldular. Çiftlik görevlilerinin anlattıklarını merakla dinleyen öğrenciler hayvanlarla ilgili merak ettikleri sorulara cevap buldu. Gezi sürecinde çocuklar, atların beslenmesi ve barınmaları hakkında bilgiler aldılar. Atların yanında midilliler ve farklı türden kuşları da inceleyen öğrenciler, hayvan dostlarıyla oldukça iyi vakit geçirdiler. Özel Salihli Koleji 1. sınıf öğrencileri, gezi için kendilerine yardımcı olan tesis sorumlularına teşekkürlerini sundu. Minik öğrencileri güzel bir tecrübe kazanmış olmanın keyfiyle okullarına döndüler.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)