Özel Salihli Koleji

Tarihçemiz

1997-1998’de eğitime başlayan Özel Güneş İlköğretim Okulu ile 1998-1999’ da eğitime başlayan Özel Başak İlköğretim Okulu kurucularının güç birliği yapma kararı sonrasında, 2003-2004 Eğitim Öğretim yılından itibaren Özel Salihli Koleji olarak kurulmuş ve Salihli’nin Yılmaz Kasabası’ndaki İlköğretim ve Anaokulu Binalarıyla faaliyetine devam etmektedir. Özel Salihli Koleji sistemli, ilkeli, çağdaş eğitim ve öğretim anlayışıyla öğrencilerini geleceğe hazırlamaktadır.
Müdür Mesajı

Özel Salihli Koleji olarak milli, evrensel ve çağdaş değerlere bağlı kalarak uluslararası standartlarda eğitim-öğretim sunan bir kurum olma vizyonundayız.