EĞİTİM YAKLAŞIMIMIZ

Bütünsel yaklaşımlarla birlikte bireysel farklılıkları ortaya çıkartıp,

• İlkokul

eğitime gönül vermiş uzman bir ekiple, öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyan

İLKOKULUMUZ

Öğrenmeyi eğlenceli hale getiren, öğrenci merkezli öğretim yöntemleri ÖSK İlkokulunda.

İlkokulumuzda, Yetkin öğretmen kadrosu ve yılların deneyimi ile Bütünsel eğitim yaklaşımının yanında bireysel farklılıkları ortaya çıkartıp, öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyan, onları adım adım geliştiren, öğrenmeyi zor olmaktan eğlenceli hale getiren, öğrenci merkezli öğretim yöntemleri sunmaktadır. ÖSK’da Öğretmenlerimizin ders içi aktiviteleri,  öğrenme etkinlikleri ilkokul süresince dikkatle planlanmakta ve uygulanmaktadır. Bu sayede öğrenciler işledikleri dersleri çok daha iyi kavramakta, öğrenme istekleri artmakta, yeni problemler üretmekten ve çözmekte cesur davranmaktadır.