Özel Salihli Koleji

Değerlerimiz

Biz, Özel Salihli Koleji olarak, milli, evrensel ve çağdaş değerleri harmanlayarak uluslararası standartlarda eğitim-öğretim sunmanın gururunu yaşıyoruz. Vizyonumuz, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumları arasında yer almanın yanı sıra, Avrupa Birliği ülkelerinde de tanınan bir okul olma hedefini içeriyor.

Öğrencilerimizin zihinsel, duygusal ve fiziksel olarak en üst seviyede gelişimini sağlamakla birlikte, onları çağın gerektirdiği değerlerle donatarak üst eğitim kurumlarına ve hayata hazırlıyoruz. Öğrencilerimizin, sevgi, saygı, özgüven ve etik değerlerle yoğrulmuş, başarılı, mutlu ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini temin etmek temel önceliğimizdir. Bu şekilde, sadece bireysel değil, aynı zamanda toplumsal anlamda da değer yaratan, sorumluluk sahibi ve sevgi dolu bireyler olarak yetişeceklerine inanıyoruz.

Müdür Mesajı

Özel Salihli Koleji olarak milli, evrensel ve çağdaş değerlere bağlı kalarak uluslararası standartlarda eğitim-öğretim sunan bir kurum olma vizyonundayız.