ÖSK

Vizyonumuz

Özel Salihli Koleji milli, evrensel ve çağdaş değerler doğrultusunda ve uluslararası ölçütlerde eğitim -öğretim yapan bir kurumdur. Amaç, bu niteliğiyle, önce Türkiye’nin, daha sonra Avrupa Birliği ülkelerinin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almaktır.
ÖSK

Misyonumuz

Özel Salihli Kolejinin ödevi, öğrencilerini düşünsel-duygusal-bedensel açıdan bir bütün olarak en üst düzeyde geliştirmek; onları çağdaş değerlerle donatmak, üst eğitim kurumuna ve yaşama hazırlamaktır. Öğrencilerin eğitim süreci sonunda sevgi ve saygı gören, sevgi ve saygı dolu, özgüvenli, mutlu ve etik değerlere sahip, başarılı bireyler ve yurttaşlar olması esastır.
Müdür Mesajı

Özel Salihli Koleji olarak milli, evrensel ve çağdaş değerlere bağlı kalarak uluslararası standartlarda eğitim-öğretim sunan bir kurum olma vizyonundayız.