EĞİTİM YAKLAŞIMIMIZ

Bütünsel yaklaşımlarla birlikte bireysel farklılıkları ortaya çıkartıp,

• Ortaokul

eğitime gönül vermiş uzman bir ekiple, öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyan

• Ortaokul

akademik başarısı yüksek, ahlaki ve sosyal gelişim kazanmış bireyler yetiştiriyoruz

ORTAOKULUMUZ

Değişen her sistemde başarılı, ahlaki ve sosyal gelişim kazanmış bireyler yetiştiriyoruz.

Öğrencilerimizin değişen her eğitim sistemi ve çevre koşullarında başarılı bir şekilde ilerlemelerini sağlamak amacıyla, onların ahlaki değerleri kavramalarını, sosyal gelişimlerini desteklemeyi, kişisel ihtiyaçlarına özel ilgi göstermeyi ve gün geçtikçe karmaşıklaşan dünya ile başa çıkabilmeleri için etkili iletişim becerilerini geliştirmelerini hedefliyoruz.

Öğrencilerimizin sadece akademik başarılarını değil, aynı zamanda karakterlerini güçlendirmelerini ve topluma olumlu katkılarda bulunmalarını teşvik etmek için yüksek standartlarda bir eğitim sunmaya kararlıyız.

Bireysel öğrenme gereksinimlerine odaklanarak her öğrencinin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için çaba gösteriyoruz ve bu süreçte öğrencilerimizi etkili bir şekilde desteklemeyi amaçlıyoruz.

Özel Salihli Koleji olarak, tüm öğrencilerimizin kolektif başarısını önemsiyoruz.