Özel Salihli Koleji

Eğitim Felsefemiz

Biz, Özel Salihli Koleji olarak, eğitimde milli, evrensel ve çağdaş değerleri bir araya getirerek öğrencilerimize en üstün eğitimi sunma taahhüdünde bulunuyoruz. Vizyonumuz, sadece Türkiye’de değil, aynı zamanda Avrupa Birliği ülkelerinde de örnek gösterilen bir eğitim kurumu olmaktır.

Eğitim misyonumuz, öğrencilerimizin bütünsel gelişimini en üst düzeyde desteklemek ve onları modern değerlerle donatarak üst eğitim kurumlarına ve yaşama hazırlamaktır. Öğrencilerimizin sevgi, saygı, özgüven ve etik değerlerle yoğrulmuş, başarılı, mutlu ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini temin etmek en temel hedefimizdir.

Bu amacımız doğrultusunda, öğrencilerimize sadece bilgi aktarmakla kalmayıp, aynı zamanda eleştirel düşünme, problem çözme ve işbirliği gibi becerileri kazandırmayı amaçlıyoruz. Çağın gereksinimlerine uygun bir şekilde eğitim vererek öğrencilerimizi geleceğin liderleri ve değerli yurttaşları olarak yetiştirmeyi taahhüt ediyoruz.

Biz, Özel Salihli Koleji olarak, eğitimdeki bu kararlılık ve tutkuyla öğrencilerimizin her yönüyle gelişimini destekliyor, onları sevgi, saygı, özgüven ve etik değerlerle donatarak aydınlık bir geleceğe hazırlıyoruz.

Müdür Mesajı

Özel Salihli Koleji olarak milli, evrensel ve çağdaş değerlere bağlı kalarak uluslararası standartlarda eğitim-öğretim sunan bir kurum olma vizyonundayız.