Yeni Eğitim Öğretim Yılına Coşkulu Açılış

Özel Salihli Koleji 2022- 2023 Eğitim – Öğretim yılına muhteşem bir törenle merhaba dedi. Yeni öğretim yılını bir şenlik havasında karşılayan Özel Salihli Koleji, tüm yılı her yıl olduğu gibi aynı coşku, heyecan ile geçirmeyi ve yeni başarılara ulaşmayı hedefliyor.

2022 – 2023 Eğitim Öğretim yılının açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Seval Irmak, “Uygarlık yolunda ilerlediğimiz 21.yy.da hedefimiz büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizi demokratik ve laik devlet yapımızı ileri çağlara taşıyacak olan çocuklarımızı okul öncesinden itibaren bilgi çağının donanımları ile yetişmiş kendini iyi ifade bireyler olarak yetiştirmektir.

Her yıl yükselen başarı grafiğimizde bu yıl 8. sınıfımızdan bir öğrencimiz 500 tam puan alarak Türkiye 1. si oldu. 43 öğrencimizden 25 tanesini fen liselerine yerleştirdik.

Bu sonuçlarla ülkemizin ve bölgemizin önde gelen okulları arasında olan İzmir Fen Lisesi, Halil Kale Fen Lisesi, Tübitak Fen Lisesi, Tevitöl, Manisa Fen Lisesi, İzmir Atatürk Lisesi, gibi devlet liselerine öğrencilerimizi göndermenin onurunu yaşıyoruz.

Sizlerin elde ettiği başarılar, çabalarımızın ne denli yerinde olduğunun bir kanıtıdır.

Bu anlayış ve kararlılıkla beynini, gönlünü, yüreğini, emeğini ve yıllarını eğitime adamış öğretmen arkadaşlarıma zor; fakat bu kutsal görevlerinde başarılar diliyorum. Aynı zamanda Salihli’nin geleceğine yatırım yapan, bize her zaman güç katan saygı değer kurucularımıza da teşekkür ediyoruz.” dedi.

Açılış töreni öğrencilerin okuduğu şiir ve koro ile devam etti. 8 yıllık eğitim öğretim yılını Özel Salihli Kolejinde tamamlamış ve Halil Kale Fen Lisesini bitirmiş, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisi Ceren Ceylan konuşmasını yaptı. Ardından Özel Salihli Kolejinde 1. sınıfa başlayan öğrencilerine hediyeleri sunuldu. İlk ders ziliyle öğrenciler yeni eğitim öğretim yılına başladılar.