Manisa 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası Başarılarımız.

SATRANÇ TURNUVASINDA ÖĞRENCİLERİMİZDEN DERECE

Özel Salihli Koleji öğrencileri, 17-18 Ekim 2026 tarihlerinde Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) ile Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Manisa İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Manisa 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvasında elde ettikleri derecelerle bizleri gururlandırdı.

Turnuvada öğrencilerimizden Defne Ada Ateş, C Kategorisi En İyi Kadın Sporcu üçüncüsü, Zeynep Çoban ise B Kategorisi En İyi Kadın Sporcu üçüncüsü oldu.

Stratejik düşünme, dikkat ve sabır gerektiren satranç branşında başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Özel Salihli Koleji olarak öğrencilerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz!

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)