8. Sınıf Öğrencilerimize Bilgilendirme Semineri Verildi

8. sınıf öğrencilerimize yönelik, okul idaresi ve öğretmenleri tarafından okul hayatını kolaylaştırmaya yönelik seminer verildi. Konferans salonunda gerçekleşen seminerde, öğrencilerimize okul kuralları, arkadaşlık, kılık-kıyafet, servis alanlarında dikkat edilmesi gereken kurallar, sağlık, temizlik, beslenme, ev ödevleri ve kitap okuma alışkanlığı hakkında bilgiler verilerek hatırlatmalarda bulunuldu. Öğrencilere, okul içerisindeki alanlarda sergilenmesi gereken davranışlar, uyulması gereken kurallarla ilgili bilgiler verildi. Birçok öğrencinin aynı anda kullandığı birimlerde birbirlerine göstermeleri gereken saygı, sevgi ve hoşgörüden bahsedildi.