Özel Salihli Koleji’nde Gaziler Günü Kutlamaları

Okulumuz Özel Salihli Koleji’nde gurur verici bir etkinlik gerçekleşti. 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizle birlikte Gaziler Günü’nü coşkuyla kutladık. Bu özel gün, ülkemizin kahraman gazilerini anmak ve onlara minnettarlığımızı ifade etmek için düzenlenen bir etkinliktir.

Gaziler Günü kutlamaları okulumuzun spor salonunda gerçekleşti. Öğrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları gösterilerle büyük bir beğeni topladı. Dans gösterileri, şiirler ve müzik dinletisiyle gazilerimize olan saygımızı ve sevgimizi ifade ettik.

Öğrencilerimiz, Gaziler Günü’nün önemini ve gazilere olan minnettarlığımızı daha iyi anlamak için tarih derslerinde özel bir çalışma yapmıştı. Bu çalışmanın sonucunda, öğrencilerimiz vatan için gösterdikleri fedakarlıkları daha iyi kavrayabildi ve gazilerimize olan saygılarını daha da artırdı.

Okulumuzda gerçekleşen bu etkinlik, öğrencilerimize vatan sevgisi, saygı ve fedakarlık gibi değerleri aşılamak amacıyla düzenlenen etkinliklerden sadece biridir. Öğrencilerimizin milli bilincin gelişmesine katkı sağlamak ve vatansever bireyler olarak yetişmelerini desteklemek, okulumuzun öncelikli hedeflerinden biridir.