Lösev’e Destek Kampanyamız

Sosyal Sorumluluk Projelerimiz kapsamında Türkiye’deki lösemili çocukların her türlü ihtiyacına kalıcı çözümler yaratmak amacıyla LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) işbirliğiyle okulumuzda bir farkındalık kampanyası düzenledik. Öğrencilerimiz “Lösemili Çocuklar Haftası” nedeniyle “LÖSEV’e yardım amacıyla aldıkları kuru gıda yardımlarını “Özel Salihli Koleji” adına hazırlanan Lösev Gıda Kumbarasına bağışladılar. Büyük ilgi gören gıda kumbarası öğrencilerimize yardımlaşma konusunda farkındalık kazandırıldı. Sınıf temsilcilerinin hazırladıkları pankartlarla da Lösev’e destek projesi hem öğrencilerimiz sosyal sorumluluk bilincini geliştirmekte hem de lösemili çocuklara umut olabilme yolunda destek sağladık.