Okulumuzda MatBeg, FenBeg ve OkuBeg çalışmalarına yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize bu platformların amaçları, kullanım biçimleri ve öğrenci başarısına katkıları hakkında detaylı bilgi verildi.
Öğrencilerimizin derslerde öğrendiklerini pekiştirmelerini, düzenli tekrar yapmalarını ve bireysel öğrenme becerilerini geliştirmelerini hedefleyen bu sistemlerin tanıtımında, öğretmenlerimiz uygulamalı örneklerle platformların nasıl kullanılacağını gösterdiler.
Bilgilendirme etkinliği sayesinde öğrencilerimiz, MatBeg, FenBeg ve OkuBeg platformlarının kendilerine sağlayacağı akademik destekleri yakından tanıma fırsatı buldu.
Okulumuz, öğrencilerimizin öğrenme süreçlerini destekleyen dijital uygulamaları eğitim ortamına entegre etmeye ve teknolojiyi verimli biçimde kullanmaya devam edecek.











