2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Açılış Töreni

Bu yılki 2023-2024 eğitim öğretim yılı açılış törenimizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz bir araya gelerek yeni bir eğitim-öğretim dönemine başlamanın heyecanını yaşadık. Okul bahçemizde düzenlenen törende öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz hazırladıkları etkinliklerle izleyicilere unutulmaz bir gösteri sunarken, velilerimiz de çocuklarının heyecanına ortak oldular. Okulun açılış konuşmasını okul müdürümüz Seval IRMAK yaptı ve yeni eğitim dönemiyle ilgili hedeflerimizi ve beklentilerimizi paylaştı. Bu yılki eğitim-öğretim yılı açılış törenimizle birlikte öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz arasındaki iletişimi ve iş birliğini güçlendirmeyi hedefliyoruz. Hep birlikte başarılı ve verimli bir yıl geçirmek için çalışacağız. Yeni dönemde tüm öğrencilerimize başarılar dileriz!