Özel Salihli Koleji

Senih Ulaş

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Değerli Öğrenciler, Veliler ve Öğretmenlerimiz,

Özel Salihli Koleji’nin değerli ailesine selam olsun. Bu eğitim yolculuğunda bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizler, milli, evrensel ve çağdaş değerleri harmanlayarak öğrencilerimize en iyi eğitimi sunma hedefiyle yola çıktık.

Vizyonumuz, sadece ülkemizin değil, Avrupa Birliği ülkelerinin önde gelen eğitim kurumları arasında yer almak. Bu hedefe ulaşmanın yolu, öğrencilerimizi sadece bilgi ile değil, aynı zamanda sevgi, saygı, özgüven ve etik değerlerle yoğrulmuş bireyler olarak yetiştirmekten geçiyor.

Misyonumuz, siz değerli öğrencilerimizin bütünsel gelişimini en üst düzeyde desteklemek ve sizi çağın gereksinimlerine uygun olarak hazırlamaktır. Sadece sınıf içinde edindiğiniz bilgilerle değil, aynı zamanda eleştirel düşünme, işbirliği ve liderlik gibi becerilerle donanmış olarak hayata atılmanızı hedefliyoruz.

Özel Salihli Koleji olarak, sizlerin geleceğe hazırlık sürecinde her adımda yanınızda olacağımızı taahhüt ederim. Sizlerin başarıları, bizim en büyük gurur kaynağımız olacaktır. Birlikte nice başarılara imza atacağımıza inancım tam.

Sevgi ve saygılarımla,
Senih Ulaş