“İnsan Hakları ve Demokrasi Günü” Seminerimizi Gerçekleştirdik.
“İnsan Hakları ve Demokrasi Günü” kapsamında 5. sınıf öğrencilerimize yönelik bilgilendirici bir seminer gerçekleştirdi. Okul velilerimizden Avukat Erman Demiröz’ün konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, insan haklarının evrenselliği, demokrasi kültürünün toplumsal önemi, çocuk hakları ve bireysel sorumluluk bilinci gibi temel konular ele alındı.
Demiröz, öğrencilerin seviyesine uygun örneklerle hakların günlük yaşamda nasıl korunduğunu ve demokrasinin toplumdaki işleyişini anlatarak önemli bilgiler aktardı. Soru–cevap bölümüyle desteklenen seminerde öğrenciler, insan haklarının tarihsel gelişiminden günlük uygulamalarına kadar pek çok konuda farkındalık kazandı.
Etkinlik sonunda Özel Salihli Koleji, öğrencilere değerli katkılarından dolayı Avukat Erman Demiröz’e teşekkür ederek, bu tür bilinçlendirme çalışmalarına devam edeceklerini duyurdu.














