Özel Salihli Kolejinde 5 ve 8. Sınıflar Bireysel Veli Toplantısı Gerçekleştirildi
Özel Salihli Koleji olarak 5. ve 8. sınıf öğrencilerimize yönelik Bireysel Veli Toplantımızı başarıyla gerçekleştirdik.
Öğrencilerimizin akademik gelişim süreçlerini yakından takip etmek, bireysel başarı durumlarını değerlendirmek ve hedeflerine yönelik planlamalar yapmak amacıyla düzenlenen toplantımızda velilerimizle birebir görüşmeler yapıldı. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin ders performansları, sosyal gelişimleri ve sınav hazırlık süreçleri hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.
Özellikle 8. sınıf öğrencilerimizin sınav süreci, motivasyon çalışmaları ve rehberlik destekleri üzerine kapsamlı paylaşımlar yapılırken; 5. sınıf öğrencilerimizin ortaokula uyum süreçleri ve akademik alışkanlıklarının geliştirilmesi konuları ele alındı.
Velilerimizin yoğun katılım gösterdiği toplantımız, okul-aile iş birliğinin güçlenmesine katkı sağladı. Öğrencilerimizin başarı yolculuğunda birlikte hareket etmenin önemini bir kez daha vurguladığımız verimli bir buluşma gerçekleştirdik.
Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.















